Stay
.
Shrnuji
smutek pozapomnění
odkopané peřiny
cáry nažloutlých prostěradel
Lógr síťovím mračen
popílek vesmíru
zádušní gloriola
ulpěje nad čelem
. . . vnímám až skvrny
A nejde spát
kulaté hroty
hrany tvarů
noci
hledání souvislostí
kapky na jazyku
v žízni vody
Máme prašné týdny
chuchvalce unavených duší
v rozích
a na přistýlce
nezvané malé ZŮSTAŇ
.
.
Přečteno 358x
Tipy 14
Poslední tipující: Nata, zelená víla, Jort, Olex, šerý, Dreamy, vlnka, Frr, Marten, básněnka
Komentáře (2)
Komentujících (2)