Dej mi
Dej mi poznatky
ať mám nač vzpomínat
dej mi naději
která mě nenechá umírat
dej mi zázraku
ať nejsem všem lhostejná
ať poperu se se vším
a ve všem jsem obstojná
Přečteno 219x
Tipy 3
Poslední tipující: šerý, Now, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)