Den otevřených dveří
Anotace: Den otevřených dveří-vojenske lesy 19.9.od 10.00-Lhota
Zitra to bude obžerství
najíst se do prasknutí
kalhoty nedopnout
zhřešit by se mělo
ať se žaludek směje
kalhoty rozepnout
trochu toho trochu toho
a pak jak sud
se odvalit
spokojenost veliká
a někam se rozvalit
Přečteno 167x
Tipy 2
Poslední tipující: Krahujec, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)