Kolik nocí se ještě bude točit svět?
Kolik okamžiků uplyne během běhu zimy?
Kolik síly mi dává ten tajemný amulet?
A o kolik jsou větší mé strachy než stíny?
Kolik černých mraků se vejde na nebesa?
Kolik drobných mincí sevřes ve své dlani!
Kolikrat z balíčku vytáhnu Petra a ne esa?
A kolika hříchy se provinim do klekání?
Jak jasně svítí noční tmou posvátná Epoleta?
Jak vysoko je nebe a jak nahlas znějí žalmy?
Jak voněly ty krásné zbytky léta?
A co to bylo za tóny, které zpívala mi??
Kolik hvězd uveze a jak je velký Velký vůz?
Jak rychle dohoří má poslední cigareta?
A co když ty slané a smutne slzy můz
jsou poslední vláhou světa?