Jsem ještě mladá nebo už za zenitem
mám správný věk a srším optimismem
Jsem ještě dívka nebo stará páka
která jen přemýšlí než se smráká
Jsem holka v letech co muže vábí
co svádí pohledem
a zamilovanosti se neubraní
ale myslí rozumem
jsem rozvernost s cudností
a kvítek luční
ďáblice s andělem
s citem hlubším