O mě(mně)
Někdy se cítím jak filmová hvězda
jindy jsem naladová střídám různá gesta
někdy jsem barbie za kterou se
všichni muži otáčí
jindy navléknu tepláky a to mi postačí
občas mívám zvláštní chutě
i když nejsem těhotná
ale jím je dobrůtky
a přes moc nejím co mi nechutnà
Přečteno 243x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)