Naše matky
Anotace: Báseň o nejcenějším člověku
Počaly nás naše matky
aby se naše duše střetly
těžké jsou jen začátky
Však jsme o tom četli
Naše matky doma dřepí
Nic těžkého na tom není
Když mne zář lásky oslepí
proto vyjděte na světlo denní
Ty naše nejdražší matičko
Co jen bychom si počali?
Ač mne stesk trápí maličko
Mé oči jsou kalné jako močály
Vidíte mi hluboko do duše
když potravu přinese dětem
Chléb,maso zabalené do loktuše
Dlouho dlouho chodily matky světem
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: Amiradi
Komentáře (0)