Nešika
Anotace: Někteří muži jsou nebezpečni nejvíce sami sobě.
Seká manžel širočinou,
radši zavřu oči,
o prst přišel vlastní vinou,
hlava se mu točí.
První pomoc jsem mu dala,
on jen rukou kývá,
k doktorovi hned ho vzala,
devět mu jich zbývá.
Teď chci pilu rychle prodat,
nesnaž se mi bránit,
nešiku vždy, nutno dodat,
musí žena chránit.
Přečteno 306x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Jeněcovevzduchukrásného, jenommarie, Květka Š., vlnka, Frr, Kapka, šerý
Komentáře (6)
Komentujících (3)