byl to kruh
nějaký zbytný
druh, hraji tu hru
takovou tu zvrhlou
trochu, trhlou a pro
mne zcela nudnou,
skála zas někoho
schodí, co kdo má
někdo po ní chodit,
zatáčka kurva prudká
vytlačí tě vně zprudka
někdo z ní odpadne
nepatrně snadně, konec
ví odpoví, zápory jsou tak
nepatrně odporné, řeknou
zase to své ne, pokolikáté
je to již už dnes, pes námitku
prý zamítnul, právníka prý
odmítnul, štěká tady sám
soundu plný sál, křeč jednotně
a zcela nehmotně se šíří stále
dál,
nijakost tu proudí tebe nebe všechny
soudí, proč jsem byl zde tu dán vždyť
ještě není dodělán, něco chybí jsou to
třeba chyby co se po světě si proudí a
pak tebe i mne zatraceně soudí, v hlouby
srdce klušu trpce nemohu tak se zcela nutně
jen tak pomateně se tam pohodím, neskutečným
marasmem se brodím, chodím vodím to své
tělo po vesnici plnou nenávisti v ksichtě listí
světem chodí nebo spíše se jen trapně plouží,
na okraji toho svého světa zastaví se, co dále
je to prosté jen tak životu přísahu nekonečnou
složit, stojí na římské obrovské budovy slez z
té krabice pitomče ještě spadneš natlučeš si
koleno a budeš zase brečet,
svět je křiví nu asi podle lidí v něm, pokrytectví
všude kol kolem slyšíš jak pokrytecky zní, jsme
v tom marasmu nemravnosti zcela jiní, jen to
dořeknu další vrstva plošně hustá ještě plná
gusta, další kus jo je to ten hnus zatím je pryč
ale zustalo v něm hodně lidí, sebe jen v tom
skle pokřiveném vidí, jeden z nich je i VIP
v křesle si tam sedí ledabyle si tam lebedí, z úst
jen samé zlo z arogance zrozen zrůda v něm čpí,
zvláštní choutky má notebook zapnutý dětské porno
prý si prohlíží, každému je to u řiti proč není schován
v houšti kanály se neplíží,