Pá
.
Probudil jsem se pod stromem
Už nespal
Lechtala ho veverka
a on se smál
kýval větvemi
Byl jsem nahý
Pouze mech
na očích
abych zakryl to hlavní
Napil jsem se deště
polkl několik
účastných úsměvů
Ze Země za měsícem
za mnou přišel chlapec
a řekl
moře hoře
vyschlo
.
.
Přečteno 199x
Tipy 15
Poslední tipující: vojtěška, Amonasr, Frr, A42, Marten, Jort, vlnka, Kapka, šerý
Komentáře (5)
Komentujících (5)