Čo je lepšie
nechať zo seba spraviť blázna
alebo vedieť všetky tajomstvá
uzavreté pred ľuďmi?
Blázon silnie
možno vďaka viere, ktorá je dnes tak zvláštna
ale prosím nerob sa
najväčšou horou
a netvár sa
s tou bradou
a nosom
smerujúcim k oblakom
kto som
aby som dával rady?
Ale nesmej sa na druhých
keď sám nedokážeš byť cieľom srandy
Ja neviem
či je lepšie bláznom zostať
alebo vedieť všetky drby
mne sa bláznom páči byť
preto ešte stále verím na sľuby
a riskujem pád
keď chcem veriť
že ma môže mať niekto rád
ale som za to rád,
naozaj
tie rany unesiem,
už to viem
ale nechcel by som prísť
o prekvapenia
nechcel by som vedieť
o každom všetko
možno toto je to,
ten kúsok záhady
kvôli ktorému sa tak radi brodíme močiarom
do pestrej záhrady
Nechcel by som mať v hlave Chucka
nie, vďaka
nechcel by som mať v hlave Chucka
aj bez všetkých tajností
je život krása...
(inšpirované seriálom :D)