So
.
(Den)
Všichni si vozí své masité prdele
kočárem hladových koní
Šílentství v očích
Klidně si ustelem
Přejel jsi myšlenku ?
Však už je po ní
Šikovně našlapuj ať nikdo nevidí
díry v botách
Davy všude
ve světě bez lidí
Ve stínu stín se motá
(Noc)
Svítíme očima
Náhodná známost
Rád prohlédnu tvoje centrum
Or
půjdeme ven
pozvu tě do kina
Bar Var poteče slivka
Máš zaplacen rum
Jsem byznysmen
- doktor těchhle dní
Mozek vybarven na černo
s tou holkou nevěrnou odešel zadem
Ach být jen s někým ztracený
Kámo zůstal jsem poslední..
čekám na ceny
Idi Ota
Kde je ta dívka
A co je za den ?
Venku světlo
prdele bez lidí
Ve stínu stín se motá
.
.
Přečteno 187x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Marten, šerý, Frr, vlnka
Komentáře (3)
Komentujících (3)