Oh mysliš si o sobě
že ti patří celý svět
přitom neumíš napočítat
do čísla malého a to je pět
Joo myslíš si o všech
že jsou jen hadry na podlahu
ty jediná umíš vše
máš na nekalosti povahu
jsi jen husa hloupá
co nezná mezí
v tobě to zlo
v hloubce vězí