Tie najkrajšie chvíle v živote
sú pri vás
tie najkrajšie chvíle v živote
sú s vami
tie najkrajšie chvíle
v spomienkach ako na dlani
z ktorej si navzájom veštíme
že ešte nie, ešte nekončíme
Ešte aspoň na chvíľku rozsvietime
tú hviezdu nad hlavami
nech obloha nie je prázdna
a cesta po ktorej kráčame
nebezpečná a zradná
ešte aspoň na chvíľku
len pár desaťročí
tie najkrajšie chvíle
som zažil pri pohľade do očí
a tichom spoznávaní
tie najkrajšie chvíle
boli, sú aj budú
patriť do spoločných spomienok
tie najkrajšie chvíle,
tie najkrajšie chvíle na zemi
s rodinou a priateľmi
najkrajšie chvíle
zapísané najhlbšie
v srdci
kvôli vám viem
že ľudia nemusia kráčať samy
tie najkrajšie chvíle v živote
budú navždy kráčať s nami
a vy budete naveky
tvoriť tie najkrajšie chvíle
a najsladšie spomienky
ĎAKUJEM