Ne
Anotace: den 7, sbírka Sedm.
.
Zakuklené neděle
Stereotyp larvy
Luštění křížovek
Laosky osel
Postel má čtyři rohy
a v každém stojíš
Přes den jen tak nalehko
preparovat domovní rohože
oškrábat mouchy z omítky
sledovat brunátného plochodrážníka
s věncem / zatleskej zatleskej /
buřty s cibulí
večeře pro zvané
Až dojíš
najdi si nohy
Před letem je potřeba běžet
Pondělí
.
.
.
.
.
.
.
-------
Sbírka Sedm.
[Pokus na jeden zátah
pocity několika desítek let
vtěsnat do dní během pár hodin.
Děkuji všem, kteří přečetli celek a stále milují každý den svého žití.]
91020170 6-12.
Přečteno 295x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, šerý, Amonasr, Marten
Komentáře (4)
Komentujících (3)