Všichni jsme lapeni
V sítích konzumniho života
Kosmopolitní kulturou,
co staví si hrady, obchodní sítě,
by mohla polapit na E120,
již malé dítě
Karmíny, karmíny,
že prý to krásně zní,
když dítě si posvačí jogurtek k poledni
Nebudou už svobodně, ze země kvést třešně, jabloně a hrušky,
prý za to si můžeme sami,
že chceme krásu jen,
bez chuti, jen kousání
Houpá se houpá, povaha hloupá,
ke slávě druhým,
nechá se tetovat zevnitř těla,
to prý proto,
aby nám dlouho vydržela