Anotace: Nad makovcem a sklenicí vody :)
Název i anotace se mi líbí a naznačuje, že autorka se jistě ve svém snažení ještě někdy trefí. Že je bystrá, cítí nadsázku a správně zatřiďuje jevy.
15.10.2019 09:19:35 | Karel Koryntka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?