MLK je v básni okrajově a poněkud nevhod, tak se do názvu nehodí. Víc přemýšlet o čem to vlastně píšu - a pak název přijde. Vyjádření také třeba dotáhnout a zlepšit. Např. "ona tak moc chtěla být spojena s ním navždy" to je strašidelný řádek, i Ukrajinec to řekne česky lépe.
Sebereflexní myšlenka se mi líbí, podání zaostává, povedené jsou zhruba první 3 řádky.
17.10.2019 07:03:34 | Karel Koryntka
Pane vy stě tak dokonalej básník. Vážím si toho že mi to komentujte ale už to prosím nedělejte. Mě to nebaví cist:)
17.10.2019 10:05:16 | Normald
mezi kritiky a pedagogy existuje výborná hláška:
chytrému napověz - blbého nechval
a já trubka to pořád porušuju..
17.10.2019 10:46:56 | Karel Koryntka