Vybuchla bomba, nebo
v puse plomba. To je vlastně
jedno nebo dvě řekl jaký si
medvěd. Kde se tu tak náhle
vzal, nebo z popela se náhle
zrodil jako bájný Fénix.
Je prostě tady a už se činí. Zahryznul
se do člověka, co to nečekal. Potkal
ho v jakém si lese po cestě, nu tak
ho teď asi i trochu žere. Asi to bolí
a není to ani hezké na pohled. Ale
takový je náš svět, krutý na poslech.
Snažím se oči zavírat, ale přeci jen
ten obraz nesmírné hrůzy koutkem
oka pozoruji. V mžiku z vrcholového
predátora, můžeš se stát jen ponurou obětí.
Bolest, je když tě někdo blízký zradí.
Bolest, jako známka toho že tu jsi.
Bolest zuby cení, jen v tvé hlavě.
Bolest odnese tě, do světú obludných.
Bolest tu je, vždy tu bude a na tebe
taky dosti zbude.
Je to k vzteku na půl sežraný, ale
stále živ. Nažral se do sytosti a
nechává si tě na jindy. Odloží si tě
ve své spíži, kdy se smrt připlíží. Kurva kde
se flákáš smrti, když tě člověk potřebuje
nejvíce. Po jaké řece nesmírnosti pluješ,
připluj ke mně a vem mne ze spáru té
nesmírné nicotnosti. Nejpozději však
prosím teď, zvedni prdel a už si mně vezmi.