Rodina
Co je to rodina?
Je to hrdost na to, že nejsi sám.
Kde získáš sílu zůstat?
Najdeš ji tam, kde už nemáš sílu hledat
a období zmatenosti a nenávisti přestane.
Prober se tak rychle, jak to jen jde,
abys cítil ženu, co miluješ.
Vše se mění podle období.
Všechno se přizpůsobuje tomu,
co tě bolí.
Je to láska, která bolí nejvíc.
Bolí, když je a bolí,
když není.
Tak jako ten začarovaný kruh.
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)