Budu jiný
Z nebe sny padají
jak sliby z úst kněze
Halvy nám líbají
ovládající mají teze
Tím deštěm střepů noci
jdu zkaleným obrazem
Jak zombie bez emocí
tupý všeobecným výrazem
Vyčlenit se z davu strojů
nebýt kusem ze stáda
Využívat jiných zdrojů
kde vládne dobrá nálada
Barvu mít v očích namísto kalu
v těle život ranní radosti
Jak návštěvník nočních barů
co radost má až od kosti
Začnu hned o zítřka být živý
neklidný a veselý
Narovnám tělo z křeče křivý
zombie rána mám v prdeli
Komentáře (1)
Komentujících (1)