Anotace: Univerzálny návod na úspech, ktorý by vyhovoval bez výnimky každému neexistuje ale vernosť a úcta sú dva pomocné piliere, ktoré keď v sebe živíš tak máš silu pokračovať ďalej nech sa deje čokoľvek :)
Vernosť a úcta...
Pamätáš ako si sa mi smial
a odcudzoval?
Prial si si aby som sa bál
a možno oľutoval,
že nie som vám podobný
že som iný, ten nepekný s rečovou vadou
lenže dnes som slobodný
kto chce uspieť musí sa naučiť byť pokorný
a musí najskôr podať chlieb hladným
až potom môže žať úrodu ktorú zasial
a aj kvôli vašim urážkam som sa stal nezlomným
a silným
mám odvahu letieť
tam kam chcem pristáť
ale nemusím pristáť
kým sa sám nerozhodnem
dokázal som čomu ste neverili
ale nie kvôli vám
robím to kvôli sebe
svojim snom vernosť prisahám
a neprestávam
hľadať lásku ani tú iskru v očiach
Aj napriek zastrašovaniu
dokážeš dôjsť tam kam chceš
len ver svojmu snu
Vernosť a úcta...
Pamätáš ako si sa ma snažil ponížiť?
Neviem či si dospel
alebo stále hráš rolu hlupáka
ale chcem aby si vedel
že sa nehnevám
pretože nemám čas nenávidieť
keď cítim šťastie
z toho kam až dokážem doletieť
uzdravila sa myseľ,
uzdravili sa mi ústa
dnes nemlčia
a v srdci horí vernosť a úcta...
Davi, v Tvé básni vnímám odhodlání a zároveň velikou a hlubokou pokoru k Životu. Tvá Duše je čistá a vím, že Ty si své sny opravdu splníš. Z celého srdce Ti to přeji. Hlavně zůstaň takovým, jakým jsi doposud.
Hodně štěstí na Tvé cestě...
07.03.2023 22:37:56 | Jarunka