U potoka
Jak pokaždé
se končí den
a všechen smutek
naplaven je v něm
tam u potoka
ať půda na bocích
či balvany nepotkaly
se s vlnami
po mnoho nocí
dnes touhou křičí
též divně tu zní
jak z hrdla ovce
asfalt i kouř
oheň bezdomovce
a ráno rachot aut
či zpěvy ptáků
ti jedni tak tvrdí
a druzí jemní
zvedají paže
až do oblaků.
Přečteno 281x
Tipy 9
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Marten, Frr, Kapka, Donne, šerý
Komentáře (6)
Komentujících (4)