skrýváš se v mlžném oparu
pomalými krůčky vcházíš
ani nedýchám
pro ono tajemství
rození
tvých tichých
kroků
usebraných
předčíš baletku
jeviště světa je jen a jen
tvým
nevím zda smím
nazvat tě bohem
nebo raději ponechat tě
bezejmenným
protože cokoli je málo
ničím
zůstávej dál
raději
nedotčeným
Moc pěkné,... "protože cokoli je málo", hezká myšlenka, raději nepojmenovat, neb nenacházíme nic vhodného, pro dokonalost je i slovo dokonalost nedostačující.
25.10.2019 11:24:49 | Mooika
nedopovězené..je zázrakem, který naděje s vírou radostně hýčkají v tichu
rezonujícím láskou předtuch....:-D* ST*
25.10.2019 02:53:41 | Frr