Anotace: Všetci niekedy stojíme pred veľkým rozhodnutím. Niekedy nás po ňom zavalí prílev radosti, inokedy smútok... Ale som si istý, že to dnešné ľutovať nebudem :D
Snažím sa ako blázon
robiť veci naviac
lenže už odzvonil ten zvon
prišiel čas prevziať
znova to kormidlo
a uskutočniť zmenu k lepšiemu
nie neťaží ma vaše zlo
lepšie mu
tomu človeku
ktorý pochopil
to čo ja neskoro som zistil
makal som za troch
pre ten istý plat
no tak sa už strať
pretože na mojej lodi je len jeden kapitán
Pamätám...
Na svoje ciele a sny
a nedopustím
aby sa zadusili v práci
pre niekoho kto si ani neváži
čo všetko som robil
aj keď som to všetko robiť nemusel
čo som nevedel
to som sa doučil
a robil som to zodpovedne
a vy spokojne
ste všetky povinnosti hádzali mne
ale dnes už nie,
dnes som tu
nechajte si vašu mzdu
aj celú zmluvu pretože ja kráčam na ceste úspechu
a keď dobijem jednu métu
idem ďalej
otvoril som srdce svetu
keď som skúsil ako chutí báseň...
Když člověk, který myslí a koná s určitým přesahem, má spolupracovat s lidmi duševně omezenými, tak je to vždycky bolestné. // Pěkná báseň, pěkné odhodlání. Věřím, že změna, kterou jsi udělal, přinesla ovoce a posunula tě blíže k tvým cílům a snům.
06.01.2020 23:05:17 | Kyška