Klíč k lidské duši
Našla jsem klíč,
k lidské duši.
Našla jsem poklad
a tolik jí sluší.
Našla jsem úsměv,
on je tím klíčem.
Na dálku láká,
cukrem i bičem.
Našla jsem klíč,
k lidské duši.
Našla jsem tóny,
a tolik mu sluší.
Našla jsem úsměv,
on je tím klíčem.
Však...
ztracím svou soudnost,
pod tlakem chtíče.