Čím som starší, tým viac chápem, čo je v živote dôležitejšie. Toto rozhodnutie je na každom z nás.
A hoci sa zdá ťažké, každý príde do bodu kedy sa rozhoduje do ktorého ohňa bude prikladať viac dreva aby mohol rásť a zahrievať jeho srdce. Určujeme si priority, meníme pohľady, názory a to je myslím dobre. Čím som starší, tým viac chápem čo je dôležitejšie.
Pre mňa.
Preto sa snažím myslieť zodpovednejšie...
Prosím odpusť mi
všetky tie noci prebdené
prosím odpusť mi
tie slzy - prvé aj posledné
by som dal
za to aby sa tvoj hlas znova smial
za to aby tvoj pohľad vyžaroval
to čím blúdiacich navigoval
a chránil pred útesmi
ešte dávno pred tým
ako prišli nezhody
prosím odpusť mi
že nedokázal som zahodiť všetky svoje chyby
prosím odpusť mi
tvoje slzy
prosím odpusť mi
nežiadam druhú šancu, nie
len chcem aby si vedela že už chápem
a veľmi ma to mrzí
Prosím odpusť si
že si sa zmenil
prosím odpusť si Dávid
že si sa zmenil
ale dobre vieš že nie kvôli nim
spravil si to kvôli sebe
viem že ti chýbajú stratení priatelia
ale začal si premýšľať a to je dobre
tí čo odišli možno pochopia
že sa len snažíš byť najlepšou verziou seba
Prosím odpusť mi
že som nezostal doma
prosím odpusť mi
si skvelá žena
v mojom srdci navždy, navždy mama
síce som odišiel plniť si sny
ale v mojom sne si stále aj ty
cítim hriať lásku v tom ohni
ktorý si vo mne zapálila
a za to ti navždy budem vďačný
ľúbim ťa, mami
a keď budeš potrebovať hneď pribehnem
za tebou
nech budem kdekoľvek
sme spojení s tým večným citom a oblohou
snažím sa byť tou správnou osobou
a dúfam, že na mňa budeš hrdá
Prosím odpusť si
že nie si dokonalý
viem že keď otvoríš svoje srdce
cítiš sa pred svetom ako nahý
prosím odpusť si
že cítiš únavu od tvojej snahy
pretože tá snaha z teba robí víťaza
ten kto sa vzdáva od svojich snov odchádza
preto ťa prosím nevzdaj sa
pretože keď to zvládli druhí
dokážeš to aj ty
dokážeš uspieť, ja to viem
aj keď máš veľké a bláznivé sny
vďaka tejto viere ešte veriť dokážem
tak prosím poďte sem
aj keby len malými krokmi
na to miesto kde držíte svoj sen...