přehrabuji
staré harampádí
nakupené v paměti
až na dno mysli ryji
až k dětským říkankám
úspěchy nezdary hříchy
jak Lego poskládám
bilancuji
zavírám leporelo
obrazců zrezivělých
už nezabíjí
co kdysi zabíjelo
jen odlesk šťastných chvil
zub času nezničil
A kolik skvostů se mezi harampádím skrývá
srdíčko radostí nad nimi zpívá
31.10.2019 20:47:54 | blázen