Jablka bych sebral v noci kdybych měl čas.
Ta stavebnice vůbec není složitá,dám návod:
Problems in mathematical analysis by B.P. Demidovich.
Je k tomu sice hodně názorů, ale je to jenom objektová analýza,prostě nic víc.
Kdyby to chtělo třeba víc osvítit, tak půjdeme do matematické analýzy 2, stačí říct. Zatím papa A.
01.11.2019 01:00:49 | milík