Dopisy od žen
Anotace: Báseň o citech v dopise
Do poštovní schránky
Přišly dopisy od žen
Obálky nasákly vůní majoránky
jak je v nich příběh vyřčen
Než otevřu všechny obálky
ve kterých se psaní ukrývá
Upiju pořádně z lahve kořalky
a pokaždé z ní trochu ubývá
Tolik smutku v prvním dopise
že přes clonu slz jsem slepý
z mé odpovědi ale doví se,
že slova těžko k sobě slepí
Druhý dopis se tváří vesele
Milostná slova z něj kypí
Jak žena myslí na ctitele
z ní cítím lásku ve chřípí
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: Amiradi, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)