Jsem ráda, že jsi vedle mě
v pohodě krásných dnů
i těch, když na duši zebe
Někdy jsem celá bolavá
a mám jak holka malá
stesk, co pohlazení žádá
Pak spolu jdeme potichu
jen tak mě vezmeš za ruku
a pohladíš na duši tu holku
z které třídy je ta holka malá, už tam probírali mně/mě?
01.11.2019 07:13:28 | Karel Koryntka