bylo by třeba se rozhodnout pro nějaký titulní obraz a toho se držet, k němu vše přirovnat a pak dát do názvu (např.pisoár, převodovka, jehla). Co vlastně hrdinova situace připomíná? V čem je zápletka, jak to čtenáři obrazně vyjasnit? Tys použil více titulních obrazů najednou a žádný obsahově netáhne, nedrží. A zajímavé je, jak se to projevilo v názvu, který v podstatě výstižně označuje, co se s motivy děje - je jich moc, jsou znásobené..
01.11.2019 07:32:14 | Karel Koryntka