Životem jdem spolu
nahoru i dolů
s každým dnem se poperem
tohle můžu, tamto musím
něco jde a jiné zkusím
všechno asi nezvládnem
Dny se řítí samospádem
do propastí mizí
stáváme se někdy stádem
býváme si cizí...
To přeci nejde, si někdy říkám
běhat si nějak z ničeho nikam
do všedních dnů ponořeni
nechat kámen na kameni
raděj strhnout pyramidu
po klidu už není vidu
Tak si říkám jak a proč
kde se bere veletoč
který máme jaksi rádi
jen když slunce nezaclání.
Jenom živote se toč!
Je to někdy kolotoč
někdy horská dráha
na liter si proto skoč
když píše Kapka drahá :-)
08.11.2019 06:07:49 | blázen
Tak se dívám, ty pocity jsou mi podvědomé. Něco podobného jsem nedávno psala, ale né o mně. Aspoň malá chvilička je třeba utrhnout, jinak nám nezbyde ani ta "kapička" štěstí.:-) ;-).
06.11.2019 09:57:09 | jenommarie
Dík, že jsi četla a komentík potěšil. Nakoukla jsem k tobě, pěkně jsem si početla.
06.11.2019 10:31:51 | Kapka