Příští
.
Každý den potkávám lidi
které už nepotkám
Řeka života je chladná
a protéká mezi prsty
Přijdou kameny a vodopád
nahý - jak se stydím
jednou zjistím
Nedopíšu báseň
a určitě povím marné
místo objetí
Registr nezaznamenaných..
Nevím - či zdá se
láska stárne
lekníny plavou já potápím se
i odlesk slunce na nich
.
.
Přečteno 381x
Tipy 13
Poslední tipující: Malá mořská víla, Robin Marnolli, J.Karasová, vlnka, Donne, A42, šerý, Marten
Komentáře (5)
Komentujících (3)