Měsíc do dnů
jestli hledáš mou temnou stránkou
je tady
pro někoho za světlejší
a pro někoho proč popravit
jestli hledáš mě
jsem tady
možná zapomenu
a možná jsem důvod proč slavit
jestli hledáš kus něčeho
jestli hledáš malej kousíček
je to když zapomeneš
třeba teď
možná včera
možná že se Měsíc rozplyne do dnů
dny do kdoví čeho
květy do krve
a já třeba...
třeba...
nenechme se vysmát
jestli hledáš kus mě
třeba tebe
třeba kdo ví čeho
Měsíc se rozplyne do dnů
já moje květy obarvim klidně do ruda
neboj
chill
ono to klapne
ikdyž nevim jak
fakt nevim jak
ale bude to
bude...
Přečteno 314x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, Isla, J.Karasová, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)