V této době
Jsi korunním princem
pro mé srdce,
pro tenhle život,
dlouhé roky.
Jsi korunním princem
pro mé srdce,
já tvojí princeznou,
...bez záruky.
Jsme jeden pár,
v této době,
tlukoucích srdcí,
v hrudním koši.
Jsme jeden pár,
v této době,
kde jeden druhého,
občas (vz)ruší.
Zajímavě s odskokem zrýmované sloky. A opět... ta lehkost, s jakou tvá slova unáší pocity*
Být dnes korunním princem a s princeznou být jeden pár? Uf! To snad naposledy non-stop zvládl, Bajaja Superstar.
12.11.2019 20:59:45 | šerý
Jak mi je známo, Bajaja,
v pohádkách zvládal jen hajaja.
Já jsem však jiná nátura,
ze žebra splácnutá po(d)tvora.
Díky za milý komentík, Káji. :)
12.11.2019 21:34:02 | Dreamy