Anotace: ...
Kdybych se na to díval jako na báseň, ve které hledám jinakost, asi bych se tu nezdržel. Ale jako motivační báseň je to takové lehké a přece jen se nad ní člověk snaží pousmát, když ji má před očima a jímá ho závrať z jeho vlastního života.
Proto děkuju :)
16.11.2019 22:22:57 | Náladový básník