Všední den

Všední den

Každá krása zbledne

očím schová se do všednosti
jako prázdný smích
a pohaslé oči
mračna nad hlavou vrhají stín
na vrásky tváří
na smačkanou látku jejich čel

Slova jako by uměla ranit
varují ostnatými dráty
rty se křiví z pouhé existence

Smrt je jediné lano
které pojí
jako by tisku docházela barva
blednou cesty, sny i životy
Autor honeybloody, 17.11.2019
Přečteno 271x
Tipy 7
Poslední tipující: dodola, Akrij8, jenommarie, Donne, Náladový básník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel