Klub se plní. Bicí oděne do spoře intimního světla kornoutu. Očekávaný příchod hvězdného tria. Parket pro dnešní noc se plní mladými hipstery a hudebními enthuziasty. Pak to nastane. Tři typci z Uk se chopí svých uměleckých nástrojů. Elektronicko jazzová fúze zelektrizuje sál od první vteřiny.
Nesmírný, deviantne půvabný, nitroglycerinovy zápach na poušti. Poslali tvou mysl na pouť.
King Shabaka
Jako starodavny strážce věže v nočním svitu.
kokrhajici kohout úsvitu ohlusujiciho ticha před bitvou.
Noční strazce, který od varovného troubení se spustil do gejziru uvolnenosti...a volá na novou éru.
Ve znepokojivých zachvevech psychedelie rozbíjí skutečnost a reflektuje chaos moderního lidstva chory vulkanicke lavy.
Tahle jazzové riffy střídá vyklidnena stavba propracované kompozice.
Jako starodavny strážce majáku v nočním svitu.
Ohlašuje nástup nového věku.
Hendrix zlatého saxofonu.
Evangelium reverb a delay.
King Shabaka.
Korunovany král kosmického jazzu.
Součást ansámblu Sun Ra.
Afrofuturisticky beat pokračuje.
Betamax Killer
Za rezavymi fousy breakbeaty a simrani cinelu.
Jako anticky maysky africký bubeník z jehož oči vystřelují blesky.
Hulkami svolala hluk kondenzuje prostor za čas.
V laserem strilejicich dávkách osvitu.
Pasážích noblesniho rytmu kaskadoviteho nosorozce.
Fraktalni bubeník mezi pralesnimy a poustnimi plicemi poutníků.
Danalogue
Mistr krouceneho echa jehož siluleta se pohupuje s elektrickými impulzy.
Štěpení a slučování ploch dávných emeralgu a nefritovych hlubin.
Na letech poutních korábu blasfemicke budoucnosti.
Skutečná záře z očí do dimenzí klaviatury.
V pospolitosti celku; nesmirna glazeovana extáze.
poděkování za česká chmelova božstva.
chameleonika prstů, černá a bílá kavalerie zvuků, ruchu noci.
Mozni koktejl mozku mezi hudebními tělesy, kosmickými casticemi.
Všichni dohromady:
Adepti a účastníci dávné rituální mše,
cyklicka hra cynickeho člověka prolomena nadcasovou záplavou tonin a melodií.
Posílají vlaštovku post jazzové fúze do 21. stoleti.
...
Transkontinentalni linka Londýn - Olomouc
Poklona vděk inspirace!
...