Na vás, mé děti vzpomínám.
Jste zdravé,šťastné,bez starostí?
Tak hlodají mě pochybnosti,
když nevidím vás delší čas.
Vezmu si telefon a zavolám,
ať slyším nejmilejší hlas
vás obou, ať získám klid.
Co řeknu? Svou mámu přijďte navštívit,
stýská se mi moc.
Co neřeknu a říct bych chtěla?
Jste moje štěstí, nejvzácnější skvost,
co jsem kdy v životě měla.
Taky smutním, když byly malé, byly se mnou STále. Jinak to nejde, život plyne a mají své cíle. Pěkná milá Donne"ST":-)
02.03.2020 00:17:48 | jenommarie
Podobnou báseň bych měl napsat svým vnukům.
A četli by ji vůbec..?
**
23.11.2019 16:46:22 | JC senior
Taky mám dvě "princezny", které nemám přes týden doma, ale zvykám si nebo se o to alespoň snažím. Ale když jsou pak doma a dají se do kupy s "princátkem", tak to je pak fičák, i v lednici :-))
22.11.2019 15:17:51 | Dreamy