Podzimní mlha
Anotace: O podzimních mlhách
Podzimní mlha od rána kouzlí
po nebi bílým plátnem
Jen někteří psi jsou zlí,
proto jako oni zuby zatnem
Plátno nevydrží a roztrhá se
stejně tak mlha,jako krém
ale přesto nám zdá se
netkmuté v tom čase ponurém
Svlékni se přede mnou do naha
jako had ze svojí kůže
Od mlhy je země celá vlahá
tvé tělo mi vždycky pomůže
Přečteno 354x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Pétík, Amiradi, jenommarie, Anděl
Komentáře (3)
Komentujících (3)