BEZĎÁK
Ve zpustlém bezdomovci před Teskem
jsem poznal kdysi talentovaného básníka.
„Propustili mě z práce,
jsem prý málo kreativní,“
vysvětlovala ta páchnoucí troska.
„Žena se se mnou rozvedla a
vyhodila mě z bytu,
protože jsem televizi pořád
přepínal na Art a
nedovolil jí v klidu sledovat
Česko Slovensko má talent.“
Zahanbeně jsem mu
vtiskl do dlaně dvacku.
„Nemáš ještě pětku?“ otázal se nesměle.
„Poznámkový blok už dneska stojí třicet korun.“
Přečteno 190x
Tipy 9
Poslední tipující: Donne, jenommarie, Dreamy, Kapka, Now
Komentáře (1)
Komentujících (1)