vracala som sa
skoro ráno
na diaľnici bola hmla
pred ktorou si ma vždy varoval
-
-
keď som sa vrátila domov
v hlave mi znela jediná pieseň
ktorou si ma opantal
-
aj napriek strachu
som prišla príšerne blízko
a vrátila som sa
z krátkej cesty
príliš neskoro
.