V ceně
Anotace: Psáno životem. Psáno volným veršem teda... pokud ho tam najdete.
Psala jsem ti, že už dál nemůžu.
Každou noc jsem spala max 3 hodiny.
Poslední dobou táhnu z posledních sil.
V patách jen noční můry.
Se zdravotním stavem žádná sláva.
Přes 15 let šňupu 10 prášků denně.
Snažím se to brát tak, jak to je -
- se životem v ceně.
Asi mě nepochopíš ani ty,
ale já si tuhle cestu nevybrala
Ty tu svou můžeš změnit.
Ty můžeš být zdravá.
Posledních pár měsíců,
s nedostatkem spánku.
Přemýšlím, proč jsem vlastně tu.
Zda má to takhle být.
Ztráty převažují nad nálezy
a trhají na kusy krásné chvíle,
srdce drásá mi to -
RVE!
Vesměs nevím, co jsem u tebe hledala.
Pochopení, lásku, cit?
Víš co,
radši nech to být.
Žádáš o poslední mou energii.
O zbytky mé duše,
ale holka nezlob se,
kde nic není, ani smrt nebere.
Chceš podporu, ale v tomhle stavu,
nejsem schopna ti jí dát.
Klidně se stav na hlavu,
ale už dál není co brát...
Přečteno 256x
Tipy 7
Poslední tipující: Isla, Dávid, Jeněcovevzduchukrásného, Krahujec, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (3)