René
Ze sexu z lásky se stala potřeba
Ona si vydělá něco bokem
Aby měli na chleba
Je těžke žít s hladovým krkem
Jeho ruce práce nezlákala
Srdce netrápí že mu zahýbá
Duše jeho pohlitila kořala
Sedí doma a věčně nahýbá.
Dceruška si také nese vinnu
Dráha modelingu a trošičku umu
Rypák věčně namočený v pervitunu
Nač se obtěžovat používat gumu
A ten poslední rodiny člen
Nehorázný to byl kořen
Ženy ho brali velice
Stejně jako makový palice
Přečteno 229x
Tipy 2
Poslední tipující: Donne
Komentáře (4)
Komentujících (4)