Ženy chtějí všechno a nikdy nesleví...těžký obchodovat...prodáváš nebo nakupuješ? nevíš...obchodní morálka vládne...omlouvám se, láska vládne...;-))
29.11.2019 13:37:18 | Marten
JDE... o mnohem víc, víš ;-).
Souznění dvou, právě ženy a muže.
Pochopení a umět se zasmát, nechtít a nežádat nemožné, smířit se a snažit se.
Ale v podstatě to tu máš.
Krásně jsi to napsal ST ;-)
29.11.2019 10:04:10 | jenommarie
Když na ženách odečteme vše, co nám vadí
tak zůstává jen důvod
proč je milovat.
(Mě napadlo.)
V pubertě jsem si obdobné filo otázky také pokládal. Teď už jsem to vzdal. Už si z ženami jen vyměňuji solární energii.
A propo. Ve vztahu muže k ženám mám pocit, že si z nás dělá příroda prdel.
29.11.2019 02:19:38 | šerý