Poslední báseň
Když dopíšu poslední sloku
nekonečně dlouhé básně
není mi do zpěvu ani skoku
přesto je na světě krásně
Docházejí mi však slova
ačkoliv jsem duší mlád
Nemyslel jsem to doslova
v básních ukrývá se plno nálad
Tak končí poslední krátká strofa
jež v sobě mnoho citu vstřebá
Nestane se proto žádná katastrofa
Když vím co je k tomu potřeba
Přečteno 320x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Amiradi, jenommarie
Komentáře (5)
Komentujících (4)