Madam Poezie se stíny noci
Naší slast a konto má
ve své moci.
Na drnu, pasem si své pudy
je žena proradná
zvedá nám mandle i dluhy.
Je lehká jak andělské peří
prý romantiku hraje nám
jak mi... zdejší amatéři
opilý s měsícem ležím si na zádech
černé dece noci poskakují hvězdy
když v jeden nádech
veršujeme vtipné víno do vesmíru.
02.12.2019 01:57:00 | šerý