Peníze dávají svobodu a hodně lidí opravdu dře a unikají jim důležité věci, hodně taky to má jako dar z nebes bez práce, hodně nuzných jsou jen líní a hodně taky semlely okolnosti a snaží se z toho vyhrabat . . . .těžko soudit.
Kaši z pytlíku bych si ale taky dal ;-)
02.12.2019 08:04:04 | petrzal