mezi stíny života a smrti
dál putovat cestou
na zemi
zapomenuté děti
je však kde usednout
odkud vyhlížeti
hvězdu zářivou
radostnou
pohledem očí dětí
branou projdou ti
kdo nezapomenou
zpokorněti
v hlas zvonu vyliti
Jj ta pokora hodně chybí . . .
Hezké je to. ( Ten text myslím a ne tu realitu ale :-))
02.12.2019 06:55:19 | petrzal
realita je na nás ... v nás ... nepřeslechnout hlas ... děkuji za zastavení ... úsměv.z
02.12.2019 09:22:15 | zdenka